Højby Friskoles Støtteforening

Hjælp os med at gøre det muligt

Støtteforening 2017-11-28T23:21:17+00:00

Juletræsfesten 2017

Vil du være med til at gøre en forskel?

På Højby Friskole har vi en fast årlig tradition – Vores juletræsfest med mere end 500 gæster, hvor skolens Støtteforening står bag den traditionsrige tombola.

I forbindelse med tombolaen, vil der blive sat stort sponsorskilt op. Sidste år fik vi mange og rigtig flotte donationer. Derfor vil vi i år også lave en auktion med mere værdifulde sponsorater ud over den traditionsrige tombola.

Auktionen kommer til dagligt at løbe på Støtteforeningens nye Facebook-side, og I vil her blive nævnt med navn og billede til et større forum, hvilket giver en større reklameværdi for din virksomhed. Sponsoraterne til denne auktion skal have en værdi af minimum 500 kr. – og gerne mere. Vi håber på denne måde at kunne forbedre indtjeningen til Støtteforeningen.

BREV TIL SPONSORER

VIL DU GERNE STØTTE?

Kontakt os på hf.stotteforening@gmail.com – eller kontakt en af kontaktpersonerne der fremgår nederst på siden.

Hjælp os med at gøre det muligt

Da Hal 2 blev bygget i Højby i 2004, havde Højby S&G ikke længere noget stort behov for at leje friskolens hal. Derfor mistede Højby Friskole dels en lejeindtægt,  dels mange gymnastik­redskaber som foreningen tog med. Der var blandt en kreds af forældre på skolen enighed om at etablere en støtteforening, der kunne hjælpe skolen økonomisk –  f.eks. til at anskaffe gymnastikredskaber og andre midler til undervisningsbrug.

Støtteforeningens opgaver

Det er Støtteforeningens opgave at muliggøre en række nye tiltag og indkøb, som skolens budget ellers ikke levner mulighed for. Dette gøres via events i løbet af skoleåret eller medlemskaber. Blandt andet har Støtteforeningen hvert år lotteri til Juletræsfesten.

Derudover er der lagt op til, at Støtteforeningen skal søge forskellige fonde med henblik på indkøb af specifikke ting. Støtteforeningen vil ofte være til stede med forskellige happenings, når der er et arrangement på skolen.

Hvem henvender Støtteforeningen sig til?

Støtteforeningen henvender sig til alle, som ønsker at støtte Højby Friskole økonomisk. Det kan være forældre, bedsteforældre eller anden familie til børn på skolen, tidligere forældre eller lokale virksomheder.

HENT VORES FLYER

MELD DIG IND PÅ 30 SEK.

Vælg ønsket medlemskab
Personligt 150 kr., Husstand 250 kr. eller Firma 1.500 kr. (+ eventuelt ekstraordinært bidrag)

Overfør beløbet via MobilePay nr.: 64353 (angiv din email i kommentarfeltet)
alternativt til Sparekassen Fyn: Reg.nr. 0828 kontonr. 1120549

I løbet af et par dage vil du modtage en email med dit medlemsnummer.

MEDLEMSSKABER

Personligt 150 kr. / år
Husstand 250 kr. / år
Firma 1.500 kr. / år

Hvem er vi?

Ønsker du at komme i kontakt med Støtteforeningen kan vi kontaktes på hf.stotteforening@gmail.com

BITTEN BØGH WINTHER
BITTEN BØGH WINTHER
Formand
VIBEKE GRØNNING
VIBEKE GRØNNING
RIKKE DAHLROT
RIKKE DAHLROT
TINA KASTRUPSEN
TINA KASTRUPSEN
ANNE ELKJÆR
ANNE ELKJÆR
STINE TAHERI
STINE TAHERI
MÅSKE DIG???
MÅSKE DIG???