Opskrivning
til andet klassetrin

Opskrivning til andet klassetrin

Ved indmeldelse på et senere tidspunkt i skoleforløbet er der følgende procedure:

• ​Første kontakt er mellem forældrene og skolelederen, hvor det vurderes om der er basis for at gå videre.
  • Næste trin er et møde, hvor også barnet og klasselærerne deltager og hvor klasselærerne har mulighed for at vurdere, om eleven fagligt og socialt vil kunne indgå i klassens liv. Der tages ligeledes hensyn til klassens samlede trivsel og til kønsfordelingen.
  • Der aftales normalvis en prøveperiode.
  • Efter omkring en måned holdes et statusmøde med lærere, forældre og elev.

Bemærk at ved opskrivning på et senere tidspunkt i skoleforløbet, vil opskrivningen kun vil være aktiv i det pågældende skoleår, hvor der søges. Ønsker du at opskrivningen forlænges til næste skoleår, bedes du kontakte skolen.

Er du interesseret i en plads på skolen, kan du kontakte skolens kontor. Du kan også udfylde vores kontaktformular, hvorefter vi kontakter dig.

Fortæl gerne om baggrund for skoleskifte eller hvilken børnehave / institution dit barn går i. Fortæl også gerne om eventuelle søskende og deres alder. Skriv også hvis dit barn har særlige behov. Børn med særlige behov er velkomne på vores skole, men det er vigtigt at du fortæller åbent om det fra starten, så vi sammen kan vurdere om vi kan tilbyde de rette kompetencer og rammer til dit barn.

Ved brug af kontaktformular

På vores skole har vi sjove frittervoksne

DICTE, 4. klasse

På vores skole bliver man klogere hver dag