Hjælp os med at gøre det muligt

Da Hal 2 blev bygget i Højby i 2004, havde Højby S&G ikke længere noget stort behov for at leje friskolens hal. Derfor mistede Højby Friskole dels en lejeindtægt,  dels mange gymnastik­redskaber som foreningen tog med. Der var blandt en kreds af forældre på skolen enighed om at etablere en støtteforening, der kunne hjælpe skolen økonomisk –  f.eks. til at anskaffe gymnastikredskaber og andre midler til undervisningsbrug.

Støtteforeningens opgaver

Det er Støtteforeningens opgave at muliggøre en række nye tiltag og indkøb, som skolens budget ellers ikke levner mulighed for. Dette gøres via events i løbet af skoleåret eller medlemskaber. Blandt andet har Støtteforeningen hvert år lotteri til Juletræsfesten.

Derudover er der lagt op til, at Støtteforeningen skal søge forskellige fonde med henblik på indkøb af specifikke ting. Støtteforeningen vil ofte være til stede med forskellige happenings, når der er et arrangement på skolen.

Hvem henvender Støtteforeningen sig til?

Støtteforeningen henvender sig til alle, som ønsker at støtte Højby Friskole økonomisk. Det kan være forældre, bedsteforældre eller anden familie til børn på skolen, tidligere forældre eller lokale virksomheder.

MELD DIG IND PÅ 30 SEK.
SÅDAN GØR DU

Vælg ønsket medlemskab
Personligt 150 kr., Husstand 250 kr. eller Firma 1.500 kr. (+ eventuelt ekstraordinært bidrag)

Overfør beløbet via MobilePay nr.: 64353 (angiv din email i kommentarfeltet)
alternativt til Sparekassen Fyn: Reg.nr. 0828 kontonr. 1120549

I løbet af et par dage vil du modtage en email med dit medlemsnummer.

MEDLEMSKABER

Personligt 150 kr. / år
Husstand 250 kr. / år
Firma 1.500 kr. / år